Rendement op elk niveau met de Zehnder ComfoAir PRO 300

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein je project ook is, met de ComfoAir PRO 300 van Zehnder gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-normen voldoet. De beste keuze voor zowel installateurs en EPB-bureaus als voor architecten en bouwfirma’s.

Gegarandeerd bewezen kwaliteit

De ComfoAir PRO 300 is een uiterst geschikte en betrouwbare ventilatie-unit om te voldoen aan de eisen van het E-peil en blijft daar na installatie ook aan voldoen. Door de constante debietregeling is het ingestelde luchtdebiet altijd gegarandeerd. Het hoge rendement van de warmtestroomwisselaar (laag stroomverbruik en hoge warmterecuperatie) garandeert een zeer energie-efficiënte werking, waardoor een vraaggestuurde ventilatie minder belangrijk wordt en dat resulteert in een bijzonder gunstig E-peil. De geluidsdemping in de ComfoAir PRO 300 zorgt voor een uiterst laag geluidsniveau, waardoor de eindgebruiker in alle rust kan genieten van een comfortabel binnenklimaat, gegenereerd door het stilste ventilatiesysteem op de markt.

De voordeligste

Deze voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing past in elk nieuwbouw- en renovatieproject. Als installateur geniet u met de ComfoAir PRO 300 van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling. De ventilatie-unit is zeer gemakkelijk te bedienen door de eindgebruiker via het display of een externe schakelaar. De ComfoAir PRO 300 is ten slotte de meest prijsefficiënte ventilatie-unit. Het vergt namelijk slechts een zeer kleine investering om het E-peil laag te houden. Kortom, de ComfoAir PRO 300 van Zehnder is de voordeligste, stilste en duurzaamste HRV-unit met de gegarandeerde kwaliteit van een A-merk die een onophoudelijk hoog gevoel van comfort geeft.

Meer informatie op https://www.zehnder.be/nl/comfoair-pro-300?utm_source=newsletter&utm_medium=bouwenergie&utm_campaign=landingpage_capro_bouwenergie_paidComments

Nog geen comment.

Maak een comment