Isolatieactie: superisolerende ramen en deuren voor de prijs van gewone
De energiecrisis dwingt mensen om manieren te zoeken om energie te besparen. De beste manier? Je huis beter isoleren door ramen en deuren te vervangen. Want 10 tot 40% van een gevel bestaat nu eenmaal uit glas. Een grote oppervlakte waardoor veel warmte verloren kan gaan. Omdat nieuwe ramen en deuren zeker in crisistijden een investering betekenen, krijg je van 1 tot 31 oktober 2022 een gratis isolatie-upgrade: een hoogisolerend systeem voor de prijs van een standaardsysteem.

Isolatie op  maat van jouw behoeften

Onze systemen sluiten meteen perfect aan op jouw specifieke noden, wanneer het op thermische isolatie en lichtinval aankomt. Reynaers Aluminium heeft voor elk type woning een systeem met passende isolatie: van standaard over HI tot HI+
HI staat voor High Insulation. 
 
MasterLine 8 ramen en deuren – Superieure isolatie en slank design 

De MasterLine 8-reeks kent 3 verschillende isolatieniveaus, die worden verkregen door de integratie van slimme materialen. In de MasterLine 8-HI+ worden bijvoorbeeld innovatieve isolatiestrips geïntegreerd. Die zorgen ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden, om zo te voldoen aan de strenge eisen van lage-energiewoniengen en passiefbouw. Kortom: de ideale oplossing voor huizen met een hoge isolatiegraad en een laag energieverbruik – en zelfs voor passiefhuizen.

? MasterLine 8 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen 
? MasterLine 8 HI voor lage-energiewoningen 
? MasterLine 8 HI+ voor passiefbouw 

Voor de standaard MasterLine 8 volstaat dubbele beglazing. Beide HI-versies kunnen worden gecombineerd met dubbel- of driedubbelglas. 

MasterLine 10 ramen en deuren– Voldoet zelfs aan de strengste normen van passiefbouw 

MasterLine 10 wordt dan weer uitsluitend in de passiefbouw toegepast. Deze toepassing biedt een nog hogere isolatiewaarde. Zeg maar: de allerhoogste op de markt.

SlimLine 38 ramen en deuren – Sterke isolatie en ultraslank design 

De SlimLine 38-reeks combineert zijn ultraslande design met 2 isolatieniveaus, en is geschikt voor talloze projecten – van eigentijdse renovatie tot lage-energiewoningen. Zo is SlimLine 38 verkrijgbaar in twee versies, afhankelijk van het beoogde isolatieniveau. Beide versies hebben een sterk geïsoleerd driekamersysteem dat geschkt is voor dubbele beglazing. De standaard SlimLine 38 garandeert alvast sterke thermische prestaties, die tegemoetkomen aan alle hedendaagse eisen voor zowel renovatie- als nieuwbouwprjecten. Wie nog een stapje verder wil gaan, kiest voor de SlimLine 38-HI: die maakt meteen ook driedubbele beglazing mogelijk.   

? SlimLine  38 voor woningen die moeten voldoen aan de standaard EPB-eisen 
? SlimLine 38 HI voor lage-energiewoningen 

Schuiframen 

Ook de schuiframen ConceptPatio, MasterPatio en HiFinity en de ConceptFolding-vouwramen zijn standaard, hoog- en superisolerend en kunnen worden gebruikt om gewone renovatie- of nieuwbouwwoningen, lage-energiewoningen en passiefhuizen passend te isoleren.

Energie besparen met Reynaers Aluminium dankzij vernieuwende isolatietechniek

De ramen en deuren van Reynaers Aluminium hebben een hoog isolatieniveau. Reynaers Aluminium bereikt dat niveau met een vernieuwende isolatietechniek. Dankzij dikke met glasvezel versterkte polyamidestrips, blinkende folie rond de strips, een dubbele thermische brug, de combinatie van 3 isolerende kamers in specifieke vormen en de juiste dosis schuim garandeert Reynaers Aluminium dat elk systeem optimaal isoleert en het warmteverlies in huis minimaliseert. 

Gratis isolatie upgrade

Om verbouwers en nieuwbouwers een hart onder de riem te steken in deze energiecrisis, biedt Reynaers Aluminium in oktober 2022 een gratis isolatie upgrade aan. Wie deze maand een hoogisolerend systeem bestelt, krijgt dat voor de prijs van het basissysteem uit die reeks.




Comments

Nog geen comment.

Maak een comment