Opendeurweekend van Reynaers Aluminium 12 en 13 maart
DIT WEEKEND WELKOM BIJ EEN REYNAERS ALUMINIUM VAKMAN IN JE BUURT
Kom naar het opendeurweekend voor advies op maat en geniet van de gratis isolatie upgrade op je ramen, deuren en veranda.

Tijdens de afspraak met je vakman overlopen jullie samen in detail je bouw- of verbouwproject. Dat gebeurt meestal bij de vakman zelf, waar alle aspecten optimaal besproken worden – van kleur tot verdere afwerking, design en isolatie. Je kan er de verschillende materialen en systemen van dichtbij ontdekken. 

Maak een afspraak bij de Reynaers Aluminium vakman in je buurt of vraag online je offerte aan. 

Duurzame (ver-)bouwplannen?  Tijdens de maand maart geniet je van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda’s van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem.

Verklein je voetafdruk met aluminium profielen 

Door voor aluminium te kiezen, verklein je meteen je ecologische voetafdruk. De systemen van Reynaers Aluminium garanderen hoge isolatieniveaus. Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie wordt warmteverlies drastisch beperkt. Zo wordt je woning een pak energie-efficiënter en draag je meteen je steentje bij in de strijd tegen klimaatopwarming. 

Een hoge isolatiewaarde, een lage U-waarde

Of je nu bouwt of verbouwt: je ramen en deuren moeten aan specifieke energienormen voldoen, uitgedrukt met de U-waarde. Die vertelt je hoe goed je ramen en deuren zijn geïsoleerd. Hoe lager het getal, hoe minder warmte er door je ramen en deuren verdwijnt.
De profielen van Reynaers Aluminium zijn klaar voor de energienormen van vandaag én van morgen. Ook als je kiest voor prachtige grote ramen en schuiframen, is je woning altijd op-en-top geïsoleerd.

Deze actie is geldig tot 31 maart bij de vakman in je buurt. 


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment