DUCO introduceert DucoBox Reno, de slimme keuze voor duurzame renovatie
DucoBox Reno, een vaste waarde op de Nederlandse markt, verovert nu ook de Belgische markt. Dit compacte ventilatietoestel is specifiek ontworpen voor de renovatiemarkt en garandeert een zeer snelle installatie. Deze renovatiebox zet niet alleen in op efficiëntie maar maximaliseert ook de energiewinst dankzij intelligente sensoren en vraagsturing.  

Ontdek DucoBox Reno, dé gamechanger in duurzame renovatie!

Slim Renoveren 
Elke woning haalt grote voordelen uit slimme  renovatietechnieken. De DucoBox Reno past perfect in dit plaatje van Slim Renoveren. Deze unit maakt woningen gezonder, verlaagt energiekosten en verbetert zo het energielabel. Dit sluit naadloos aan bij de doelstellingen voor energiezuinig wonen in alle soorten woningen. De handige kopieerfunctie, zie onder, maakt de unit ook ideaal voor renovatie van appartementen.
Snel en Efficiënt
De DucoBox Reno is de meest compacte centrale ventilatiebox in de markt die elke bestaande unit kan vervangen. Met zijn hoogte van 20 cm is het toestel niet enkel zeer eenvoudig weg te werken. Je regelt het ook naadloos in doordat je het deksel niet hoeft te verwijderen. Snel én efficiënt dus.
Slimme Kopieerfunctie
Met de slimme kopieerfunctie onderscheidt de DucoBox Reno zich binnen seriematige bouw.  Instellingen van vergelijkbare woningen kunnen zo in geen tijd overgezet worden. Minder gedoe voor de installateurs. Meer tijd voor koffie.
Maximale Energie-Efficiëntie
Energie besparen? DucoBox Reno doet het met een energiezuinige ventilator en standaard vochtigheidsmeting. De vraagsturing nog meer verfijnen kan dankzij een snel te monteren Plug & Play CO2 boxensor. Verder aanvullen doe je dan weer met modulair toe te passen bedieningen en ruimtesensoren.
Makkelijk te Onderhouden
DucoBox Reno vereenvoudigt het onderhoud dankzij een beperkt aantal onderdelen. De motor en ventilator zijn ontworpen voor snelle reiniging, wat de algehele levensduur van het systeem verbetert. 


In een tijd waar duurzaamheid en efficiëntie centraal staan, biedt DucoBox Reno de perfecte combinatie van slim ontwerp, snelheid en duurzaamheid.


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment