Duco pakt uit met Webinar: 'Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021'
De EPB-wetgeving wordt strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens Duco’s gratis webinar op 21 oktober krijgt u hier een antwoord op!

BENT u nog mee? 
De bouwregelgeving groeit en bloeit, maar wordt eigenlijk vooral strenger. Alle nieuwbouwwoningen moeten tegen 2021 voldoen aan de BEN-eisen. Hierbij wordt een E-peil 30 de nieuwe standaard. Bijna-energie neutrale gebouwen verbruiken zeer weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Dit webinar is ideaal voor wie nood heeft aan een update rond de EPB-regelgeving, met een vooruitblik richting 2021! 

Gastspreker
Gastspreker van dienst is architect Luc Dedeyne (SBM), met een passie voor energie en technieken. Hij begeleidt u binnen de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering. Dirk Stevens (Duco) presenteert Duco’s E-peil verlagende oplossingen op het vlak van ventilatie, zonwering en nachtkoeling. 

Timing & inschrijven
Het webinar vindt plaats op woensdag 21 oktober van 10u tot 11u15. Dit event geldt als 1 uur permanente vorming. De infosessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Meer info op: nl.duco.eu/EPB2021Comments

Nog geen comment.

Maak een comment