Intensieve, geluiddempende ventilatie en actieve koeling tijdens Polyclose
Op 17, 18 en 19 januari gooit Flanders Expo in Gent opnieuw de deuren open om de hele Europese markt op vlak van raam, deur en geveltechniek te ontvangen.  Ondertussen is de beurs aan zijn 21ste editie toe. DUCO kan niet achterwege blijven en pakt op Polyclose uit met de nieuwste innovaties op vlak van geveloplossingen. 

Geluiddempende ventilatie voor geluidsluwe gevels
We brengen tot 90% van onze tijd binnen door. Bij een slechte akoestiek heb je snel last van hinderlijke geluiden die van overal komen. Dit heeft een direct negatief effect op de gezondheid. Tijdens Polyclose kan je verschillende ‘stille’, akoestische geveloplossingen ontdekken, zoals de geluiddempende toevoerroosters TopVent, SkyVent en DucoMax voor residentiële toepassingen, alsook het geluiddempend inbouw muurrooster Duco Acoustic Panel, ideaal voor appartementen.


Actieve koeling dankzij architecturale zonwering
Tijdens de zomermaanden kan het een uitdaging zijn om de temperatuur binnenshuis onder controle te houden. Zonwering is dan ook essentieel in het koelen van woningen en gebouwen. Schuif- en vouwpanelen en structurele, architecturale zonwering kunnen hierbij soelaas bieden. 
“Wie op zoek is naar een architecturale zonweringsoplossing is bij ons aan het juiste adres”, poneert marketingmanager Hendrik Dejonghe. “Gaande van de eyecatcher DucoSun Cubic Design, buitenzonwering met ledverlichting, DucoSlide vouw- en schuifpanelen in uitvoering tot 5 m hoog, tot DucoSun Wing vleugellamellen, en meer.”


Doekzonwering, ook voor vliesgevels
Ook voor wat betreft doekzonwering heeft DUCO heel wat in petto.  Zo beantwoordt elk type doekzonwering aan zowel thermische, alsook esthetische verwachtingen.

” Voor gevels met grote glaspartijen is de DucoScreen Front 150 in stormvaste FIX-uitvoering met een hoogte- en breedtemaat van zes meter uiterst geschikt. Dit zonweringsysteem zorgt voor een daling van de gemiddelde temperatuur binnenshuis tot 12 %. De DucoScreen Front 150 Curtain Wall is dan weer speciaal ontwikkeld voor vliesgevels”, verklaart Hendrik Dejonghe.


Free cooling dankzij intensieve ventilatie
De actuele wetgeving en bouwprocessen voorzien in doorgedreven isolatie bij woning- en utiliteitsbouw. Hierdoor wordt de nood aan afkoeling van een gebouw steeds groter. Ook ’s nachts. Gelukkig verzekert het inbraakveilige ventilatieluik DucoGrille NightVent efficiënte afkoeling op een natuurlijke én energiezuinige manier terwijl je slaapt.


Benieuwd op alles met eigen ogen te zien? Registreer dan gratis met de code PE10116692 via www.polyclose.be en bezoek ons op stand 1541!


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment