Webinar Ventilatie en EPB  - 2 juni 2021
Op woensdag 2 juni voorziet DUCO in samenwerking met SBM opnieuw een webinar. Gastspreker van dienst is Luc Dedeyne. Als architect, energieconsulent en energieprestatiedeskundige zal hij samen met DUCO Sales Manager Dirk Stevens hét ultieme stappenplan voorstellen voor een optimaal geventileerde en gezonde woning. Het stappenplan is allesomvattend en kaart enkele gekende praktijkproblemen aan. Dit van voorontwerp tot installatie, van architect tot installateur én rekening houdend met de steeds strenger wordende E-peileisen. 

Nooit eerder werd zoveel aandacht geschonken aan een gezond binnenklimaat. En terecht. Daarom schenkt DUCO zowel in het ventilatievoorontwerp als het installatieproces de grootste zorg aan service en natuurlijke oplossingen. DUCO wapent je met dit webinar, dat kadert in DUCO’s Online Sessions tegen de uitdagingen van het toekomstig wonen. 

Ventileren van uitvoerings- en voorontwerp tot installatie: wat je moet weten

De regelgeving rond ventilatie verandert voortdurend. Luc Dedeyne heeft door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor heel wat architecten en EPB-verslaggevers. 

In dit stappenplan naar een optimale luchtkwaliteit worden onderwerpen als de C- en D-balans, luchtsnelheid, akoestiek en reductiefactoren aangekaart. Dirk Stevens (DUCO) wendt zich hiervoor tot concrete praktijkvoorbeelden en cases voor zowel nieuwbouw als renovatie. Nooit eerder werd het volledige ventilatieproces van A tot Z uitgelicht in een webinar en daar wil DUCO verandering in brengen tijdens deze derde editie van de Online Sessions. 

Het webinar vormt dé gids voor installateurs en voorschrijvers om het proces naar een gezond binnenklimaat probleemloos te volbrengen. Dit met handige tools op vlak van installatie, voor- en uitvoeringsontwerp en regelgeving. Ook geeft Luc Dedeyne een live-demonstratie met zijn 3D DUCO-modellen in het tekenprogramma SketchUp. 

Timing & inschrijven

Ontdek je graag hoe je een vlekkeloos traject aflegt naar een gezond binnenklimaat? Wens je graag op een praktijkgerichte manier bij te leren over het ventilatievoorontwerp? Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates rond Bijna Energieneutraal bouwen? Of heb je nood aan E-peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? 

Schrijf je dan nu in via duco.eu/webinars

Het webinar vindt online plaats via Teams op woensdag 2 juni van 10u tot 11u15 en geldt als 1 uur permanente vorming. Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via SBM. Comments

Nog geen comment.

Maak een comment