DUCO al vier jaar Trends Gazelle!
DUCO werd voor het vierde jaar op rij genomineerd als Trends Gazelle in de categorie Grote Ondernemingen. De specialist in ventilatie en zonwering wordt zo wederom beloond voor zijn snelle groei en blijvende drang naar innovatie. 

Trends Magazine selecteerde voor het 20ste jaar op rij de Trends Gazellen. Het financieel-economisch blad definieert een gazelle als een snelgroeiend bedrijf met een positieve invloed op het ondernemingsklimaat in eigen regio. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven.

Nieuw kantorencomplex onderstreept groei 
En of dat DUCO de laatste jaren enorm gegroeid is. In vijf jaar tijd steeg de omzet met maar liefst 123%. In 2018 werd een nieuw logistiek centrum gebouwd met een nieuwe volautomatische poederlakkerij. In 2019 werd het bestaande zonnepanelenpark verdubbeld tot 6.015 panelen. Met een volledig nieuw kantorencomplex in het vizier wordt die groei enkel maar onderstreept. 
DUCO, die dit jaar 30 kaarsjes mag uitblazen, zal zijn jubileumjaar vanaf deze zomer in de nieuwe burelen kunnen vieren. De structurele buitenzonwering met rechthoekige designlamellen zorgt ervoor dat de nieuwe kantoren een absolute eyecatcher worden langs de E40 richting Calais. Bovendien kan de Belgische ventilatiespecialist ook meteen een visitekaartje afgeven op het vlak van duurzame ventilatietechnieken met slimme, natuurlijke ventilatie in combinatie met intensieve nachtventilatie én buitenzonwering. De 7500 m2 aan kantoorruimte faciliteren op hun beurt de blijvende groei van de organisatie. 

30 jaar DUCO = 30 extra jobs
DUCO wil zich met de nominatie ook extra in de kijker zetten als aantrekkelijke werkgever. “Ter ere van de dertigste verjaardag van het bedrijf, zetten we ook de 30 openstaande vacatures voorop”, vertelt Hendrik Dejonghe, marketingmanager bij DUCO. “We blijven inzetten op het vinden van de juiste profielen, want het is zeker ook dankzij onze 240 medewerkers dat we ons opnieuw een Trends Gazelle mogen noemen .”

Vijf keer gazelle? 
Na een uitdagend jaar, waarin ventilatie een gouden speler bleek, kijkt het bedrijf naar de toekomst. “Eens we onze intrede gemaakt hebben in het nieuwe kantoorgebouw, wordt het huidige gebouw ook volledig onder handen genomen, maar daarover binnenkort meer”, lacht de marketingmanager. “Op de planning richting 2022 staan alvast heel wat innovaties en noviteiten gepland. Én, wie weet, misschien een vijfde nominatie als Trends Gazelle…”. 


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment