The Future is Green tijdens Batibouw 2023!
De voorbije jaren gaan we van de ene hete zomer naar de andere. Oververhitting is hierdoor het buzzword van vandaag – alle gevolgen voor het milieu ten spijt. Vele gebouwen in België zijn op heden niet opgewassen tegen deze hoge temperaturen. Een raam openzetten is vaak niet meer voldoende. Met haar credo ‘The Future is Green’ pakt Duco Ventilation & Sun Control tijdens Batibouw uit met tal van energetische ventilatieoplossingen voor renovatie én nieuwbouw. Opdat een comfortabel, gezond én vooral groener binnenklimaat kan worden gegarandeerd voor élke bewoner. En opdat we samen kunnen streven naar een groenere, gezondere toekomst voor iedereen, buiten én binnen.

Van 14 tot 19 maart zal DUCO aanwezig zijn in Paleis 7 (stand 130) tijdens Batibouw waar het bezoekers zal onderdompelen in de nieuwste ventilatietechnieken. Want daar waar gerust ademhalen een basisrecht is, is een gezond, comfortabel en energiezuing binnenklimaat creëren DUCO’s absolute streefdoel.

Totaaloplossingen binnen systeem C&D
Met de energiedoelstellingen in het achterhoofd moet de gebouwschil tegen 2050 op orde zijn. En dat betekent: goede isolatie en uitstekende kierdichting. Om nieuwbouw en renovatie voortdurend van een gezond binnenklimaat te voorzien, bieden DUCO’s totaaloplossingen binnen systeem C&D een oplossing. 

Tijdens de beurs zullen zowel de DucoBox Focus (systeem C), alsook de DucoBox Energy Comfort Plus (systeem D) worden toegelicht. Met deze hoogwaardige toestellen biedt DUCO een antwoord op de groeiende vraag naar doortastende ventilatiesystemen voor strenge EPB-normen, lage energiegebouwen en de hoge installatie-eisen voor ventilatiesystemen. Het hoge thermische rendement en het lage opgenomen vermogen van de toestellen zijn het resultaat van een uitgekiend ontwerp. 

Compleet DucoFlex luchtkanalensysteem
Voor elk bouwproject een oplossing. Zeker met het DucoFlex luchtkanalensysteem voor systeem C&D. Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen, ventielen tot luchtkanalen. DUCO heeft letterlijk alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. 

Slim & zonaal ventileren
Met energiebesparing in het achterhoofd en rekening houdend met de persoonlijke wensen ten aanzien van wooncomfort, is ventilatie met behulp van vraag- en zonesturing een slimme en duurzame oplossing. 

Bij vraagsturing wordt enkel lucht toe- of afgevoerd als dat ook werkelijk nodig is. Dankzij intelligente metingen op basis van CO2- en vochtsensoren wordt enkel geventileerd waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid. Ruimtes die leeg zijn worden zo niet (onnodig) geventileerd. Ruimtes met een hogere bezetting worden juist meer geventileerd. Metingen op basis van CO2, vocht en tijd maken het verschil op jouw eindafrekening! DUCO’s slimme vraagsturing kan zo tot 40% minder verbruik op verwarming opleveren. 

Kom en ontdek DUCO’s totaaloplossingen voor efficiënte en duurzame ventilatie en zonwering tijdens Batibouw in Paleis 7 (stand 130). Het enthousiaste DUCO Team zal u met open armen ontvangen, informeren en inspireren!


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment