Aluminium gevelbekleding Paralline: esthetiek, duurzaamheid & design
Reynaers Aluminium lanceert Paralline, een aluminium gevelbekleding die esthetiek moeiteloos koppelt aan hedendaags design en duurzaamheid. Wil je je woning net dat tikkeltje meer geven? Dan loont het zeker de moeite om Paralline van Reynaers Aluminium te ontdekken. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Je herkent het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Met Paralline kan je altijd een in het oog springende accentmuur in aluminium toevoegen. Bij renovatie zorgt die voor een interessant contrast tussen oud en nieuw, bij nieuwbouw voor een unieke esthetische toets. Bovendien kan Paralline naadloos gecombineerd worden met de andere Reynaers Aluminium systemen: zo ontstaat altijd een origineel ontwerp en heb je meteen een prachtige totale geveloplossing.

Unieke esthetische toets, zowel binnen als buiten

Zowel binnens- als buitenshuis tilt Paralline het uitzicht van je woning naar een hoger niveau. Aan de buitenkant voegt dit systeem onder meer een esthetische toets toe als bekleding van gevels, voordeuren, garagepoorten, of bij ramen die naar binnen inspringen. Dankzij speciaal ontwikkelde hoekprofielen loopt het strakke design ook op hoeken naadloos door. Tegelijk maakt Paralline ook binnenshuis talloze esthetische toepassingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een accentmuur die van buiten naar binnen doorloopt.

Vijf designvarianten, talloze mogelijkheden

Paralline is verkrijgbaar in vijf designvarianten. U-profiel 30 mm (Fin), blok-profiel 20 mm (Low), blok-profiel 30 mm (Mid), blok-profiel 70 mm (High), die bovendien onderling combineerbaar zijn. Naast de vier verticale varianten, bestaat ook een horizontaal blok-profiel 20 mm (Horizontal). Verder kan nog ledverlichting geïntegreerd worden en zijn ventilatieprofielen voorzien in het systeem. 
Paralline is beschikbaar in alle RAL-kleuren, maar ook anodisatie is mogelijk. 

Verschillende dimensies van duurzaamheid

Toekomstgericht wonen betekent natuurlijk ook kiezen voor duurzaamheid. Ook op dat vlak zit je met Paralline helemaal goed. Achter de gevelbekleding kan een isolatielaag geplaatst worden voor optimale energieprestaties. Bovendien is het circulaire systeem eenvoudig te (de)monteren, wat hergebruik of recyclage in de toekomst faciliteert. En aangezien het om een aluminium toepassing gaat, vraagt Paralline bijzonder weinig onderhoud en gaat het levenslang mee.

Kortom: net als de andere systemen van Reynaers Aluminium inspireert Paralline waardevolle woonomgevingen. Met deze toepassing maakt het zijn belofte van ‘wonen in duurzame schoonheid’ eens te meer waar.

                                                                            


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment