Ontdek de toekomst van ramen, deuren en gevels met Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium nodigt je van harte uit voor Polyclose 2024, dé grootste Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechnieken. Onder het motto "Better Connected Together" willen we je meenemen naar een toekomst waarin we meer dan ooit geconnecteerd zijn, zowel voor als door duurzame schoonheid. 

Polyclose vindt plaats van woensdag 17 januari tot en met vrijdag 19 januari 2024 in Flanders Expo, Gent. Het Reynaers Aluminium team staat klaar om je te ontvangen in hal 1, stand nummer 1224.

Ontdek alle innovaties van Reynaers Aluminium die de norm in de industrie verleggen op Polyclose
Reynaers Aluminium zet zich in voor innovatie en digitale vooruitgang. Op Polyclose 2024 worden diverse nieuwe producten en innovatieve digitale tools van Reynaers Aluminium onthuld die de norm in de industrie verleggen:

SlimLine 38 - Functional: Strakke designvariant voor ultraslanke ramen en deuren 
Binnen het populaire ultraslanke systeem voor ramen en deuren, SlimLine 38, introduceert Reynaers Aluminiumnaast de steellook varianten, ook een strakke en moderne designvariant voor hedendaagse en moderne projecten. Deze nieuwe toevoeging is beschikbaar met onzichtbare ontwatering, waardoor zowel esthetiek als functionaliteit worden verenigd.

MasterPatio: Verticale gemotoriseerde schuifvariant voor meer lichtinval
Het bekroonde schuifsysteem, MasterPatio, krijgt een verticale gemotoriseerde schuifvariant waarmee je je uitzichten naar nieuwe hoogten kan tillen. De schuifrichting geeft ruimte aan lichtinval en brengt binnen en buiten nog dichter bij elkaar. Deze innovatie is speciaal ontworpen om ononderbroken panoramische uitzichten te creëren voor zowel residentiële als hoogbouwprojecten. Geniet van de vrijheid van een openluchtleven zonder de beperkingen van traditionele balkons.  

SlimWall 35: Ultraslank glasgevelsysteem met aanzichtsbreedte van slechts 35mm! 
Het ultraslanke SlimWall 35 voegt zich bij aan het assortiment van glasgevels van Reynaers Aluminium. Het systeem legt de nadruk op transparantie met horizontale en verticale draagprofielen met een aanzichtsbreedte van slechts 35 mm! Dit systeem kan moeiteloos worden gecombineerd met opengaande elementen en biedt een snelle en eenvoudige fabricatie en installatie.

DigiTrace: Het digitale productpaspoort voor transparantie en gemak
Beter geconnecteerd dankzij de digitale productpaspoorten, DigiTrace, die gericht zijn op het traceren, volgen en opsporen van gefabriceerde raam- en deurelementen. Door het scannen van een unieke QR-code wordt eenvoudig toegang verleend aan relevante systeem- en technische productinformatie van een element. DigiTrace biedt niet alleen transparantie en gemak, maar versterkt ook de communicatie en samenwerking gedurende het hele bouwproces, wat resulteert in efficiëntere projecten en tevreden klanten. Met DigiTrace wordt de toekomst van de bouwsector tastbaar en digitaal verbonden.

Docu Portal: De toekomst van technische informatie 
Stap binnen in de toekomst van technische informatie met het Docu Portal van Reynaers Aluminium, een geavanceerd digitaal platform dat gecentraliseerde en altijd actuele technische gegevens biedt. Dit innovatieve hulpmiddel gaat verder dan traditionele fysieke catalogi en is ontworpen om onze vakmensen naadloos te ondersteunen gedurende het gehele productieproces. Met het Docu Portal hoef je nooit meer te bladeren door dikke catalogi of te zoeken naar verouderde informatie. Ontdek de eenvoud, snelheid en efficiëntie van de toekomst van technische informatiebeheer met het Docu Portal.

Reynaers Aluminium én Forster: Samen sterker voor een betere toekomst
Ook dit jaar verenigen Reynaers Aluminium en Forster, beide bedrijven van Reynaers Group, hun krachten en staan ze zij aan zij op één stand.
Laat je informeren bij Forster voor toepassingen in staal: brandwerende binnendeuren om de veiligheid in elk gebouw te garanderen, ultraslanke (pivot)deuren voor maximale transparantie of slanke raam- en deursystemen voor buitentoepassingen die je esthetische verwachtingen overstijgen.  
Bezoek de gecombineerde stand en ervaar de kracht van twee vooraanstaande merken die samenwerken voor een betere toekomst.  

Gratis toegangskaarten voor Polyclose
Vraag hier je gratis toegangskaart aan voor Polyclose en ontvang je toegangsbewijs per e-mail. Bereid je voor om een wereld van innovatie en mogelijkheden te ontdekken op Polyclose 2024.Comments

Nog geen comment.

Maak een comment