Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide duurzame oplossingen op Batibouw
Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide productengamma op Batibouw van zaterdag 21 mei tot en met zondag 29 mei 2022. De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming. 

Bouwers en verbouwers kunnen er hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleeft de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring. 

Daarnaast toont Reynaers Aluminium zijn allernieuwste product: “Paralline”. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Bovendien tonen ze het nieuwste schuifraam “MasterPatio”. Deze nieuwe generatie schuifdeuren heeft een strak design en biedt topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.

Reynaers Aluminium zet reeds jaren in op innovatie in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator waarmee bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm kunnen oproepen én volledig aanpassen aan hun eigen behoeften en persoonlijke smaak. De productconfigurator kan je komen ontdekken op Batibouw. 

Bij Reynaers Aluminium willen ze de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. De producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van het bedrijf zelf leveren ze continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid. 

Reynaers Aluminium vind je aan beursstand 5630 (Hal 5) op Batibouw. Comments

Nog geen comment.

Maak een comment