Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide duurzame productengamma op BIS

Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide productengamma op de BIS beurs van zaterdag 2oktober tot en met zondag 10 oktober 2021. De meest duurzame oplossingen, van een écht duurzame onderneming.

Bouwers en verbouwers kunnen er hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleeft de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

Daarnaast toont Reynaers Aluminium voor het eerst zijn allernieuwste product: “Paralline”. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam. Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Ook tonen ze voor het eerst het nieuwste schuifraam “MasterPatio”. Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden topprestaties met superieure thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.

Reynaers Aluminium zet reeds jaren in op innovatie in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator waarmee bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm kunnen oproepen en volledig aanpassen aan hun behoeften en persoonlijke smaak. De productconfigurator kan je ook komen ontdekken op de BIS beurs.

Bij Reynaers Aluminium willen ze de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren, vandaag én in de toekomst. Bij alles wat ze doen, staat duurzaamheid dan ook voorop. Hun producten maken gebouwen niet alleen bijzonder energie-efficiënt, ze zijn ook 100% recycleerbaar en gaan een leven lang mee. Maar ook binnen de werking van het bedrijf zelf leveren ze continu duurzame inspanningen op alle vlakken - van productie tot transport, van eigen energiebeheer tot personeelsbeleid.

Reynaers Aluminium vind je aan beursstand 1452 (Hal 1) op BISComments

Nog geen comment.

Maak een comment