Focus op comfort en installatiegemak

Ventilair Group stelt noviteiten voor op Install Day


Dé vakbeurs voor professionals uit de installatiesector is al sinds een aantal jaren Install Day. Wij zijn dan ook opnieuw bijzonder trots hier deel van uit te maken. Dit jaar stellen wij maar liefst 4 noviteiten voor op onze stand. Daarnaast vertellen wij jou ook graag over onze projecten voor 2022 en onze oplossingen voor onder andere scholen en werkplekken. Je vindt ons terug in tent 1 op stand 155.

Komfovent Domekt R

Met de ultra-efficiënte Komfovent Domekt R plug-and-play ventilatie-units leggen wij absolute prioriteit bij comfort voor de gebruiker dankzij vooruitstrevende warmtewieltechnologie. De reeks biedt een oplossing voor 50 m3/h tot 700 m3/h en bevat units voor horizontale, verticale en wandmontage.

Vent-Axia Multihome

Het nieuw C-systeem “Vent-Axia Multihome”, met geavanceerde vraagsturing, komt dan weer tegemoet aan de noden van de vervangings- en renovatiemarkt. Zijn ingebouwde CO2-sensor en uitbreidingsmogelijkheden met betrouwbare draadloze en bekabelde schakelaars en sensoren transformeren een woning tot een volledig ecosysteem. Eenvoud in installatie staat centraal, door de compatibiliteit met het flexibele luchtverdeelsysteem Uniflexplus+.

Vent-Axia Svara

De topper op gebied van badkamerventilatoren en bovendien de stilste op de markt. Svara is vanaf heden beschikbaar in het mat zwart. Svara Black is de stijlvolste oplossing voor elke badkamerrenovatie en werkt dankzij geïntegreerde vochtsensor en licht-/aanwezigheidssensor ultra-economisch. Svara Black kan ook app-gestuurd worden en kan geplaatst worden in AREI zone 1.

Uniflexplus+ 69

Ten slotte zijn wij met Uniflexplus+ 69 geheel klaar voor een toekomst van lagere luchtsnelheden (2,5 m/s) en verhoogd (akoestisch) comfort, met behoud van eenvoud, flexibiliteit en luchtdichtheid.

Voor meer informatie of extra HR-beelden: tineke.holvoet@ventilairgroup.com


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment