Zonwering nodig - Profiteer van de snelste levertijden op de markt

Vergeet die slapeloze nachten door aanhoudende hitte en het puffen en zweten in volle zon op je eigen terras. Zonwering zorgt voor verkoeling en schaduw op een natuurlijke en energiezuinige manier.

Ontdek de mogelijkheden van Winsol zonwering en maak je thuis nu zomerklaar. En je hoeft helemaal niet lang te wachten op je nieuwe pergola, screens, luifel of andere zonwering. Momenteel geniet je zelfs van extrasnelle levertijden. Informeer ernaar in het verkooppunt in je buurt.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping of pergola is een uitbreiding van je leefruimte. Het is een plek waar je het ganse jaar door buiten kan genieten. En dat met hetzelfde comfort als binnen dankzij geïntegreerde ledverlichting, Bluetooth luidsprekers, stopcontacten, verwarming en meer. En de sfeerwanden of afsluitingen zorgen voor extra beschutting of privacy.

Kom de Winsol pergola’s ontdekken in een showroom en sta versteld van de mogelijkheden, zoals een dak met lamellen die automatisch kantelen volgens de stand van de zon. Of kies een overkapping met zon- en regenwerend oproldoek dat verdwijnt in een gesloten kast aan de gevel wanneer je geen schaduw nodig hebt.

Meer over onze terrasoverkappingen

Screens voor ramen

Screens of verticale zonwering zijn een natuurlijke manier om het binnen te verkoelen, zonder energieverslindende airco. Het zonwerend doek houdt tot 85 % van de zonnewarmte tegen. Iets wat je écht voelt tijdens hittegolven of lange periodes met veel zon.

Ook hier zijn er tal van mogelijkheden, afgestemd op jouw project. Inbouw of voorzetscreens, elektrisch of zonne-energie en met verschillende kastdesigns en -groottes. Winsol screens zijn beschikbaar voor ramen tot 18 m². Maar ook grotere ramen kunnen we voorzien van screens d.m.v. een tussengeleider en 2 screendoeken.

Meer over onze screens

Zonnescherm of luifel

Op zoek naar een verkoelende schaduw op je terras? Of je wil buiten zitten, maar toch beschermd zijn tegen de uv-stralen van de zon? Een zonnescherm, luifel of knikarmscherm is een snelle en budgetvriendelijke oplossing. Dit type zonwering bestaat uit een gesloten kast aan de gevel, 2 ultrasterke knikarmen en een weersbestendig doek.

Daarnaast kan je je luifel ook nog upgraden om het comfort op je terras verhogen. Zoals bijvoorbeeld ledverlichting in de kast, voorlijst en/of knikarmen, een volant plus screen vooraan of geïntegreerde en waterdichte speakers. Winsol luifels zijn beschikbaar tot een breedte van 7 m. En voor grotere terrassen kunnen we ook 2 luifels aan elkaar linken. Op die manier bedien je het doek en de verlichting van beide units in één keer.

Meer over onze zonneschermen

Verandazonwering

Voorkom een sauna-gevoel in je glazen veranda of erkers dankzij verandazonwering. Deze zonwering is vergelijkbaar met screens of een zonnescherm en bestaat uit een gesloten kast, geleiders en een doek met zonwerende eigenschappen. We monteren het geheel bovenop het dak van de veranda.

Het doek voorkomt de opwarming van het glas, waardoor het binnenin aanzienlijk koeler blijft. Vraag naar alle mogelijkheden in een showroom in je buurt.

Meer over onze verandazonwering

Uitvalschermen en markiezen

Uitvalschermen en markiezen zie je vaak boven de etalages en inkom van winkels en horecazaken. Deze zonwering zorgt ook voor schaduw en verkoeling, maar werkt op een andere manier dan zonneschermen met knikarmen.

Een uitvalscherm heeft aluminium armen en een strakke look, terwijl een markies vooral herkenbaar is door het bolle design. We kunnen het doek ook bedrukken met een logo, wat voor extra herkenning in het straatbeeld zorgt.

Meer over onze uitvalschermen en markiezen

Meer info?

Benieuwd naar onze zonwering op maat van jouw woning en terras? Vraag onze brochures aan of laat je informeren in de showroom in je buurt. Vraag zeker naar de korte levertermijnen van de zonwering waarin je geïnteresseerd bent!

Vind een Winsol verkooppunt in de buurtComments

Nog geen comment.

Maak een comment