Snel en makkelijk elektrisch verwarmen
Bij het kiezen voor een verwarmingssysteem wordt er nog niet altijd aan elektrische verwarming gedacht. Elektrische radiatoren zijn nochtans een ideale oplossing bij nieuwbouw en renovatie, zéker in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming. Zehnder biedt een breed gamma aan elektrische radiatoren in allerlei kleuren en modellen. Voor duurzaam verwarmen in stijl! 

Volledig elektrisch verwarmen doe je met een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming (voor warmte op het gelijkvloers). In combinatie met een elektrische radiator in de slaap- en badkamer, is er in álle ruimtes snel comfortabele warmte. En wanneer er zonnepanelen worden gebruikt voor energieopwekking, is elektrisch verwarmen ook nog eens zeer duurzaam.
Heat on demand
Een elektrische radiator is vooral geschikt voor de kamers waar je minder vaak komt doorheen de dag, maar waar je het wel op korte tijd warm wilt (zoals de bad- en slaapkamer of de zolder). Daarnaast is het mogelijk om een eigen weekprogramma in te stellen; zo kan je genieten van aangename warmte, waar en exact wanneer jij dat wilt. Functies zoals automatische openraam- en aanwezigheidsdetectie zorgen voor extra energiebesparing, zodat de radiatoren niet onnodig energie verbruiken. Handig!
Snelle installatie
De installatie verloopt snel en eenvoudig: bevestig de radiator aan de muur en steek de stekker in het stopcontact. Geen slijpwerk of nieuwe leidingen nodig. Een voordeel dat voor zich spreekt! Ook bij nieuwbouw zorgt dit voor veel meer flexibiliteit.
Zehnder heeft een uitgebreid assortiment elektrische radiatoren met meer dan genoeg keuze aan modellen en kleuren. Je vindt er vast een radiator die bij je past! 
Gratis kleur op je radiator
Goed nieuws: tot en met 31 december 2023 bestel je je elektrische radiator van Zehnder in een gratis kleur! Kies jouw favoriete kleur en plaats voor het einde van het jaar je bestelling bij een groothandel of installateur om van deze actie te genieten.Comments

Nog geen comment.

Maak een comment