Volg het nieuwe webinar over de Zehnder ComfoAir PRO 300
De ComfoAir PRO 300 is dé budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) van Zehnder om compacte woningen of een appartementen optimaal én voordelig te ventileren. Het apparaat bezit alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd voldoet aan de strenge EPB-normen. De ComfoAir PRO 300 is de beste keuze voor zowel installateurs en EPB-bureaus als voor architecten en bouwfirma’s, hoe groot of klein hun project ook is. Graag lichten de twee systeemadviseurs van Zehnder dit coronaproof toe in een webinar op woensdag 20 januari om 11:00u.

Na een eerste succesvolle webinar over de ComfoAir PRO 300 zullen systeemadviseurs Katrien Lamberts en Simon Van Herp opnieuw de voordelen van deze ventilatie-unit voor EPB uitleggen.

Net zoals in het eerste webinar zal de ComfoAir PRO 300 vergeleken worden met een andere ventilatie-unit van Zehnder, de ComfoAir Q 300, om een theoretisch kader te scheppen. Vervolgens zullen de systeemadviseurs de technische aspecten van de ComfoAir PRO 300 verduidelijken, samen met de impact en voordelen ervan op EPB. Bovendien hebben de kijkers op het einde de mogelijkheid om vragen te stellen aan de systeemadviseurs. Inschrijven voor het webinar kan hier.

Neem ook zeker een kijkje op onze website. Professionals kunnen ook nog steeds een adviesgesprek aanvragen via deze link.


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment