Energie-efficiëntie op het menu tijdens de actiedagen tot 15 oktober
Een van de belangrijkste thema's voor 2023, "Hoe het energieverbruik verminderen", staat deze maand in de schijnwerpers bij Reynaers Aluminium.
 
Onze energiefacturen zijn gestegen, maar ook ons bewustzijn van het belang van energie-efficiëntie voor onze planeet is sterk gegroeid. We moeten dus manieren zoeken om energie te besparen. De beste manier om dit te verwezenlijken is een goede isolatie van de woning, bijvoorbeeld door de ramen te vervangen. Ramen en deuren hebben namelijk een grote invloed op het energieverbruik. Wist u dat 10 tot 40% van een gevel uit ramen en deuren bestaat? Dat is een groot oppervlak waarbij veel warmte verloren kan gaan. Het is dus belangrijk om bij het isoleren van de gevel ook aan de ramen te denken. Deuren en ramen moeten in overeenstemming zijn met de isolatie die aan de gevel wordt aangebracht. 

Energie besparen dankzij de keuze voor aluminium profielen
Aluminium is een slimme keuze voor elk bouw- en renovatieproject.  
Reynaers Aluminium oplossingen garanderen een hoog isolatieniveau. Strikte luchtdichtheid en thermische isolatie zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het warmteverlies. 
Daardoor wordt de woning energie-efficiënter en draag je bij aan de strijd tegen de opwarming van de aarde.  
De profielen van Reynaers hebben een levensduur van meer dan 40 jaar. Ze roesten niet, vergaan niet en zijn vormvast. Daarnaast zijn ze in al die tijd bijzonder makkelijk te onderhouden. Het is voldoende om ze een paar keer per jaar schoon te maken met water en een schoonmaakmiddel.  Bovendien is aluminium 100% recycleerbaar zonder aan kwaliteit in te boeten. 

Renovatie of nieuwbouw klaar voor de toekomst met MasterLine en MasterPatio van Reynaers Aluminium
Wie investeert, wil dat die investering rendeert en klaar is voor de toekomst. Vanaf 2030 moeten immers alle woningen voldoen aan het energielabel D en vanaf 2050 zullen woningen zelfs moeten voldoen aan het energielabel A of A+. 
MasterLine ramen en deuren en MasterPatio schuiframen zijn een uitstekende keuze om deze doelstellingen te halen.  
Beide oplossingen zorgen ervoor dat de woning – wat betreft het schrijnwerk – zal voldoen aan het energielabel D (verplicht vanaf 2030) en zijn dus ideaal voor renovatieprojecten. 
Voor nieuwbouw (lage-energiewoning of passiefbouw) kan men voor dezelfde producten kiezen om te voldoen aan de actuele eisen. Voor een supergeïsoleerde woning met energielabel A of A+, kiest men beter voor de High Insulation versies: MasterLine 8 HI+ of MasterLine 10 voor ramen en deuren en de MasterPatio HI voor de schuiframen en dit allemaal in combinatie met drievoudige beglazing.

Energie besparen met Reynaers Aluminium dankzij vernieuwende isolatietechniek
De ramen en deuren van Reynaers Aluminium hebben een hoog isolatieniveau. Reynaers Aluminium bereikt dat niveau met een vernieuwende isolatietechniek. Dankzij dikke met glasvezel versterkte polyamidestrips, blinkende folie rond de strips, een dubbele thermische brug, de combinatie van 3 isolerende kamers in specifieke vormen en de juiste dosis schuim garandeert Reynaers Aluminium dat elk systeem optimaal isoleert en het warmteverlies in huis minimaliseert. 

Aluminium profielen zijn niet alleen duurzaam, maar ook op vlak van esthetiek zeer in trek. 
Aluminium is een sterk materiaal dat grote ramen met slanke profielen mogelijk maakt. Zo geniet je van heel veel natuurlijke lichtinval en een wijd zicht. Reynaers Aluminium oplossingen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en in een brede waaier van afwerkingen. En of het nu gaat om een industriële, moderne of klassieke stijl, aluminium past perfect in elk type woning.

Gratis isolatie upgrade tot 15 oktober
Tot 15 oktober biedt Reynaers Aluminium hoogwaardige isolatie aan voor ramen, deuren en veranda's. Dankzij dit uitzonderlijke aanbod, dat geldig is tot 15 oktober 2023* bij de deelnemende Reynaers Aluminium vakmannen, kunt u het HI-systeem (High Insulation) gratis krijgen wanneer u kiest voor een standaard Reynaers Aluminium-systeem.

*Dit aanbod is geldig van 15 september tot 15 oktober 2023 bij de deelnemende Reynaers Aluminium vakmannen.


Comments

Nog geen comment.

Maak een comment