Reynaers Aluminium toont op BIS 2021 nieuwe schuifraam “MasterPatio”
Moderne, vintage of klassieke architectuur delen meer dan ooit de uitgesproken voorkeur voor minimalistische raamprofielen. Reynaers Aluminium is trendsetter in het ontwikkelen van deze ultraslanke systemen. Op BIS 2021 toont de toonaangevende producent van aluminium raam- en deursystemen quasi onzichtbare profielen met de MasterPatio, ConceptPatio 130 en Hi-Finity schuifraamsystemen met uiterst dunne profielen.

De drie voorgestelde systemen beantwoorden optimaal de behoeften van bouwers en verbouwers die kiezen voor architecturale én duurzame raamoplossingen.

MasterPatio schuifraam als complete geveloplossing - Introductie van een nieuwe generatie schuifdeursystemen

Dit innovatieve schuifraamsysteem maakt totale geveloplossingen mogelijk en vormt de perfecte combinatie met de MasterLine ramen- en deurenreeks. Daarnaast is het heel duurzaam, onder meer dankzij een sterke energieprestatie die het geschikt maakt voor passiefbouw. Ook op esthetisch vlak tilt MasterPatio je woning naar een hoger niveau. Zijn slanke, strakke ontwerp voegt pure schoonheid toe en zorgt voor meer natuurlijke lichtinval. Bovendien biedt het enorm veel architecturale opties, dankzij glasgewichten van de opengaande vleugel tot 400 kg, hoogtes tot 3,6 m én talloze mogelijke configuraties.
Reynaers Aluminium won met MasterPatio de Red Dot Award! De Red Dot Award is een van de meest prestigieuze productdesignwedstrijden ter wereld en elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe winnaars. De woorden van de jury spreken voor zich:
“Het design van het MasterPatio-schuifdeursysteem slaagt erin om de strengste duurzaamheidseisen te combineren met uitstekende isolatiewaarde en een duidelijke designtaal.”

ConceptPatio 130 is dé standaard voor hedendaags bouwen en verbouwen

Dit systeem van Reynaers Aluminium is uitgegroeid tot dé standaard in schuifraamsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Het voldoet niet alleen aan alle moderne energienormen: de versie ConceptPatio 130 HI maakt zelfs nog hogere isolatiewaarden mogelijk. ConceptPatio 130 leent zich tot talloze architecturale toepassingen tot een hoogte van 2,7 m en voor glasgewichten van de opengaande vleugel tot 300 kg (bij de opengaande vleugel). 

Hi-Finity schuifraam met ultraslanke profielen

Hi-Finity maakt zijn naam helemaal waar. Dit innovatieve systeem, een echt Belgisch ontwerp, bereikt grote hoogtes en creëert een gevoel van oneindigheid. Dankzij zijn ultraslanke design maakt het immers grote glasoppervlaktes mogelijk. Denk daarbij aan een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 300 kg (750 kg mits automatisatie) en hoogtes tot 4 m. Nog nooit waren schuiframen zo licht en onzichtbaar: het summum van duurzame schoonheid. Dankzij zijn sterk isolerend vermogen past Hi-Finity bovendien ook bij passiefbouw. Een high-end oplossing dus, en een exclusieve categorie in het aanbod van Reynaers Aluminium. 
Reynaers Aluminium beperkt de innovatieve visie op raam- en deursystemen niet tot de hoogtechnologische profielen en isolatie, maar verruimt de architecturale mogelijkheden met een onbeperkt gamma aan kleurvariaties, diverse aluminium uitvoeringen en hoogwaardig designbeslag. Hierdoor sluiten de systemen perfect aan bij elke smaak en stijl van de woning.

Reynaers Aluminium vind je aan beursstand 1452 (Hal 1) op BIS. Comments

Nog geen comment.

Maak een comment