Zehnder organiseert haar eerste webinar

De ComfoAir PRO 300 is dé budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) van Zehnder om compacte woningen of een appartementen optimaal én voordelig te ventileren. Het apparaat bezit alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energie-efficiënt ventilatiesysteem dat gegarandeerd voldoet aan de strenge EPB-normen. De ComfoAir PRO 300 is de beste keuze voor zowel installateurs en EPB-bureaus als voor architecten en bouwfirma’s, hoe groot of klein hun project ook is. Graag lichten de twee systeemadviseurs van Zehnder dit coronaproof toe in de eerste Zehnder webinar op woensdag 9 december om 11:00u.

Dit webinar wordt gepresenteerd door systeemadviseurs Katrien Lamberts en Simon Van Herp. Zij informeren studie- en EPB-bureaus, architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven in Vlaanderen over de totaaloplossingen die Zehnder aanbiedt.

In dit webinar zal de ComfoAir PRO 300 vergeleken worden met een andere ventilatie-unit van Zehnder, de ComfoAir Q, om een theoretisch kader te scheppen. Vervolgens zullen de systeemadviseurs de technische aspecten van de ComfoAir PRO 300 verduidelijken, samen met de impact en voordelen ervan op EPB. Bovendien hebben de kijkers op het einde de mogelijkheid om vragen te stellen aan de systeemadviseurs. Inschrijven voor het webinar kan hier.

Als de geïnteresseerden er op 9 december niet kunnen bijzijn hebben zij de kans om op woensdag 20 januari om 11:00u nogmaals dit webinar te volgen. Professionals kunnen ook steeds een adviesgesprek aanvragen via deze link.Comments

Nog geen comment.

Maak een comment