Zo creëer je een duurzaam huis!

Er zijn verschillende manieren om meer duurzaamheid in huis te brengen. Gevolg hiervan is een minder hoog energierekening. Wie wil dat nu niet! Wij vertellen je graag hoe je dit kunt doen.

De ultieme manier om je huis duurzaam te maken

Wil je graag een duurzaam huis en weet je niet waar je moet beginnen? Er zijn diverse manieren die je kunt hanteren om jouw huis meer duurzaam te maken. Het meest bekende is toch wel het isoleren van je huis. Door je huis goed te isoleren zorg je ervoor dat de warmte binnen het huis blijft. Kies voor isolatie in de muren, vloer en dak. Ook is het handig om dubbelglas te installeren. Ga voor groene stroom om je huis te voorzien van duurzame energie. Kies ook voor energiezuinige verlichting, zoals LED-verlichting. LED-verlichting is niet alleen energiezuinig, maar gaat ook langer mee. Maak gebruik van energiezuinige apparaten en schaf refurbished elektronica aan in plaats van nieuwe apparaten. Door te kiezen voor een refurbished apparaat zorg je voor minder CO2-uitstoot. Dit komt omdat bij het produceren van nieuwe elektronische producten schadelijke stoffen naar buiten komen. Volg je de bovenstaande punten dan weet je zeker dat je jouw huis meer kunt verduurzamen.

Maak je huis smart

Je kunt er ook voor kiezen om je huis smart te maken, door bijvoorbeeld gebruik te maken van de Apple HomeKit. Dit is een platform die door Apple is ontwikkeld om slimme apparaten te kunnen bedienen met je eigen iPhone of iPad. Op deze manier kun je alles makkelijk in de gaten houden. Kies je ervoor om je huis smart te maken, dan is dit niet alleen energiebesparend, maar zorg je ook nog eens voor meer comfort. Door de slimme technologie kun je gemakkelijk je verlichting en temperatuur op afstand bedienen en dit met je eigen iPhone! Kies bijvoorbeeld voor de iPhone 13 om goed gebruik te maken van de lange batterijduur en krachtige processor. Je hebt meer controle over je apparaten en kunt ook inzien hoeveel je verbruikt. Ideaal om hier gebruik van te maken als je graag je huis wilt verduurzamen.

Wanneer is het beste moment om een iPhone te kopen

Beschik je nog niet over een iPhone en wil je graag gebruik maken van de Apple Homekit functie? Dan is het een goed idee om jouw iPhone tussen juli en december aan te schaffen. In de laatste 6 maanden van het jaar vind je vaak aanbiedingen waar je goed gebruik van kunt maken. Ook kondigt Apple haar nieuwe iPhone rond september, waardoor oudere modellen net goedkoper worden. Wil je altijd een goede iPhone deal scoren? Kijk dan bij Refurbished.be. Refurbished.be heeft een groot assortiment in elektronische producten, waaronder iPhones en iPads. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop.Comments

Nog geen comment.

Maak een comment