Maak jouw huis smart door elektrische gordijnen van Somfy

Wil jij jouw huis graag meer smart maken? Dit is natuurlijk op meerdere manieren mogelijk. Een van deze manieren is het kiezen voor elektrische gordijnen. Als jij hier nog niet over beschikt in huis, kan dit dan ook zeker iets zijn om over na te denken. Er zijn namelijk meerdere redenen om te kiezen voor elektrische gordijnen. Als je hiernaar op zoek bent, ben je bij Somfy aan het juiste adres. Waarom je jouw huis smart zou kunnen maken met behulp van elektrische gordijnen? Wij zetten een aantal goede redenen op een rij, dus lees snel verder!

Meer comfort en gemak

Een van de voordelen van elektrische gordijnen in huis is het feit dat je hiermee meer comfort en gemak ervaart. Vanuit je stoel of bank je gordijnen bedienen? Dat is met elektrische gordijnen mogelijk. Met behulp van een afstandsbediening, tablet of smartphone bedien jij met één druk op de knop de gordijnen in huis. Je hoeft dus niet meer handmatig aan de slag te gaan met het reguleren van de lichtinval, wat een groot voordeel is. Overdag binnen no time het felle zonlicht buitenhouden en het ’s avonds lekker knus maken: jij doet het razendsnel met elektrische rolgordijnen of andere elektrische raamdecoratie.

Veilig

Wat ook fijn is aan elektrische gordijnen, is dat het extra veilig is. Doordat je jouw gordijnen eenvoudig kunt bedienen, betekent dit ook dat je niet meer allerlei fratsen uit hoeft te halen om bij bijvoorbeeld moeilijk bereikbare ramen te komen. Het is namelijk een stuk makkelijker om bij bijvoorbeeld hoge ramen in huis met één knop de stand van de gordijnen te regelen, in plaats van dat je hier zelf bij moet zien te komen. Daarnaast zijn elektrische gordijnen ook een stuk veiliger voor kinderen, omdat je bij elektrische gordijnen geen last meer hebt van trekkoordjes.

Met behulp van elektrische gordijnen van Somfy kun je het ook mogelijk maken om de indruk te geven dat je huis altijd bewoond is, ook als je niet thuis bent. Je kunt namelijk eenvoudig je gordijnen op afstand openen of sluiten zodat het altijd lijkt alsof er iemand in huis aanwezig is. Dit werkt inbraakwerend en dit is dus een mooi voordeel.

Gaan lang mee

Waarom je er ook zeker over na kunt denken om je huis smart te maken met behulp van elektrische gordijnen? Omdat dit soort gordijnen lang mee gaan en hierdoor maak je dus een duurzame keuze. Ze komen niet snel vast te zitten, aangezien je er met de bediening voor zorgt dat ze gelijkmatig opengaan. Ook hoef je de gordijnen niet of nauwelijks aan te raken, want je bedient het toch vanaf een afstand. Hierdoor zullen de gordijnen ook veel minder snel vuil worden en minder snel toe zijn aan vernieuwing. Ook werken de motoren vaak op batterijen die herlaadbaar zijn en lang mee gaan.

Naast het feit dat je jouw huis meer smart maakt met behulp van elektrische gordijnen, zijn de dingen hierboven ook zeker bijkomende voordelen. Als jij dus in wilt spelen op de nieuwste technologieën en het zo makkelijk mogelijk voor jezelf wilt maken, kun je elektrische gordijnen zeker overwegen!Comments

Nog geen comment.

Maak een comment