Opendeurweekend Reynaers Aluminium 25&26 maart – Gratis isolatie upgrade

Welkom bij een Reynaers Aluminium vakman in je buurt

Reynaers Aluminium organiseert een opendeurweekend op 25 en 26 maart waarbij je welkom bent bij een vakman in je buurt. Meer dan 100 Reynaers Aluminium vakmannen openen de deuren. Tijdens de opendeurdagen kan je advies op maat krijgen en genieten van een gratis isolatie upgrade op je ramen, deuren en veranda's. Bij de vakman kan je samen in detail je bouw- of verbouwproject overlopen en alle aspecten bespreken, zoals kleur, design en isolatie. Je kan er ook de verschillende materialen en systemen van Reynaers Aluminium van dichtbij ontdekken.

Als je duurzame (ver-)bouwplannen hebt, kan je in de maand maart profiteren van een gratis isolatie upgrade op ramen, deuren en veranda's van Reynaers Aluminium. Voor de prijs van een standaard Reynaers Aluminium systeem ontvang je gratis het HI (High Insulation) systeem. Dit is een mooie kans om je huis te isoleren en energie te besparen.

Zoek een deelnemende Reynaers Aluminium vakman in je buurt en kom langs tijdens het opendeurweekend.

Verklein je voetafdruk met aluminium profielen 

Door voor aluminium te kiezen, verklein je meteen je ecologische voetafdruk. De systemen van Reynaers Aluminium garanderen hoge isolatieniveaus. Dankzij een strikte luchtdichtheid en thermische isolatie wordt warmteverlies drastisch beperkt. Zo wordt je woning een pak energie-efficiënter en draag je meteen je steentje bij in de strijd tegen klimaatopwarming. 

Een hoge isolatiewaarde, een lage U-waarde

Of je nu bouwt of verbouwt: je ramen en deuren moeten aan specifieke energienormen voldoen, uitgedrukt met de U-waarde. Die vertelt je hoe goed je ramen en deuren zijn geïsoleerd. Hoe lager het getal, hoe minder warmte er door je ramen en deuren verdwijnt.

De profielen van Reynaers Aluminium zijn klaar voor de energienormen van vandaag én van morgen. Ook als je kiest voor prachtige grote ramen en schuiframen, is je woning altijd op-en-top geïsoleerd.



Comments

Nog geen comment.

Maak een comment